Spareribs Specialist – Arnhem

Spareribs Specialist ArnhemEen troosteloze dag in september. Je collega is op vakantie en dus voer jij in je eentje de redactie over Neerlands grootste spareribswebsite.
Zo maar een realistisch en tevens pijnlijk beeld van de hedendaagse journalistiek. En dan zit er niets anders op om over te werken en in de tussentijd te genieten van de heerlijke Arnhemse spareribs van de Spareribs Specialist Arnhem.

De Spareribs Specialist Arnhem is eigenlijk een onderdeel van Milano Pizzeria, ligegnd aan de Hommelstraat. Het is een trend die we al vaker gespot hebben op het internet. Niet langer bestaan er individuele spareribs-bezorgers, maar bedrijven combineren hun activiteiten en delen dat op in verschillende bezorgdiensten. Kans op meer sales, enzo.

En daar zijn we eigenlijk niet zo blij, want het maakt het recenseren van het Bourgondische ribvlees er niet makkelijekr op. Toen de bezorger van De Spareibs Specialist Arnhem namelijk een blikje cola light was vergeten mee te geven, moesten we bellen naar Milano, en dat moet je maar net weten.

Desalniettemin waren we uiterst enthousiast toen we de spareribs van het Arnhemse bedrijf uit de doos, het pakketje was mooi en stevig ingepakt, haalden. De zoete geur van vers vlees had nog nooit zo’n positieve invloed op een bedremmeld humeur als op deze troosteloze dinsdagavond. Qua hoeveelheid valt het een beetje tegen. Voor een (totaal)bedrag van 13,50 krijg je drie stroken ribs, voorzien van een specifieke saus, te weten: honing, barbecue, hot/sweet, chili of zelfs ‘Tropicana’. Wij kozen echter voor de spareribs ‘Honey’, ribs voorzien van honingmarinade.

Dat is ook moeilijk te missen, want De Spareribs Specialist heeft het vlees rijkelijk voorzien van saus. Wat je gelijk in een lastig parket brengt, want met maar twee meegeleverde servetjes word je gedwongen om een oude theedoek of drie rollen wc-papier te gebruiken om je vingers en bek af te vegen.
Hoewel er over de malsheid enigszins gediscussieerd kan worden, is de structuur van het ribvlees stevig en voorzien van weinig slierten die je uren aan tandenstoken bezorgen.

De bijgerechten zijn helaas niet zo spectaculair. Met een keuze uit frites, (slap) gebakken aardappelen of Turks brood met knoflooksaus heeft Spareribs Specialist Arnhem nou niet haar best gedaan zich te onderscheiden in de flink grote spareribsmarkt. Met het daadwerkelijke bedrijf ‘Milano Pizzeria’ in het achterhoofd is dat ook op z’n zachtst gezegd vreemd te noemen: zo’n grote verscheidenheid aan gerechten, en dan zo’n mager resultaat?

Toch scoort deze bezorger uit de hoofdstad van Gelderland over het geheel meer dan een voldoende. Al is het maar omdat de bezorgtijd ruim binnen de norm van 60 minuten lag en de bezorger zijn uitgebreide excuses aanbood bij het afleveren van het vergeten blikje cola light. Heb je zelf servetten en een frituurpan in huis, dan kun je gerust bij Milano Pizzeria De Spareribs Specialist uit Arnhem je spareribs bestellen.

Cijfers De Spareribs Specialist Arnhem
Smaak: 8
Bijgerechten: 6
Ambiance: nvt
Marinade: 7
Malsheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7

Eindcijfer: 7

Spareribs Specialist Arnhem Bonnetje Spareribs Specialist Arnhem

Adres
Hommelstraat 23
6828 AJ Arnhem

Klik voor meer spareribs in Arnhem.
www.milanoarnhem.nl

Comments are closed.