De Ommekeer wordt Oud Utreg

Oud UtregWie had dat ooit gedacht? Het vroeger zo succesvolle restaurant De Ommekeer heeft een ‘ommekeer’ gemaakt. Het ging al een tijdje niet zo goed met het etablissement van uitbaters John en Erik, vrienden van uw favoriete website. De prijzen van hun spareribs stegen, de kwaliteit daalde helaas. Maar de passie van John en Erik verdween niet. En dus moest er een oplossing komen. Niemand minder dan Herman den Blijker heeft De Ommekeer geholpen een nieuwe start te maken. Het resultaat: een nieuwe kaart en een flinke herstyling. En daar hoort ook een kraakverse naam bij. Vanaf nu heet het restaurant aan de Voorstraat Oud Utreg. Of de uitspanning ook spareribs serveert, weten we nog niet. Dat gaan we zo snel mogelijk bekijken. We wensen John en Erik in ieder geval een hoop succes!

Update: Het wensen bleek niet genoeg. Oud Utreg is failliet en de toko is te koop. 

Meer informatie op Facebook en Twitter!
www.oudutreg.nl

162 thoughts on “De Ommekeer wordt Oud Utreg

  1. Rick on

    Net als een ieder die liefhebber is van een lekker ribbetje weet dat die altijd naar de Ommekeer moest gaan. Na de fantastische restyling van het totale etablissement is ook de kaart onderhanden genomen. bij Oud Utreg, kom je niet meer voor de ribben maar voor een super goed en fris menu, erg smakelijk. Kortom dit restaurant geeft de andere restaurants eindelijk de gelegenheid om op nummer 1 te komen staan met zijn/haar spare-ribs.

    Hou je van lekker en eerlijk eten voor een goede prijs en wilt u een keer iets anders dan spare-ribs bezoek Oud Utreg, het zal u niet telleurstellen!

    John en Erik veel succes met jullie nieuwe restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *