De Ommekeer wordt Oud Utreg

Oud UtregWie had dat ooit gedacht? Het vroeger zo succesvolle restaurant De Ommekeer heeft een ‘ommekeer’ gemaakt. Het ging al een tijdje niet zo goed met het etablissement van uitbaters John en Erik, vrienden van uw favoriete website. De prijzen van hun spareribs stegen, de kwaliteit daalde helaas. Maar de passie van John en Erik verdween niet. En dus moest er een oplossing komen. Niemand minder dan Herman den Blijker heeft De Ommekeer geholpen een nieuwe start te maken. Het resultaat: een nieuwe kaart en een flinke herstyling. En daar hoort ook een kraakverse naam bij. Vanaf nu heet het restaurant aan de Voorstraat Oud Utreg. Of de uitspanning ook spareribs serveert, weten we nog niet. Dat gaan we zo snel mogelijk bekijken. We wensen John en Erik in ieder geval een hoop succes!

Update: Het wensen bleek niet genoeg. Oud Utreg is failliet en de toko is te koop. 

Meer informatie op Facebook en Twitter!
www.oudutreg.nl

Posted in Nieuws. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

2 Responses to De Ommekeer wordt Oud Utreg

 1. Rick says:

  Net als een ieder die liefhebber is van een lekker ribbetje weet dat die altijd naar de Ommekeer moest gaan. Na de fantastische restyling van het totale etablissement is ook de kaart onderhanden genomen. bij Oud Utreg, kom je niet meer voor de ribben maar voor een super goed en fris menu, erg smakelijk. Kortom dit restaurant geeft de andere restaurants eindelijk de gelegenheid om op nummer 1 te komen staan met zijn/haar spare-ribs.

  Hou je van lekker en eerlijk eten voor een goede prijs en wilt u een keer iets anders dan spare-ribs bezoek Oud Utreg, het zal u niet telleurstellen!

  John en Erik veel succes met jullie nieuwe restaurant.

 2. Thanks intended for offering like substantial posting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Advertenties


  Pro-tip:
  www.autodoc.nl.
 • Uw restaurant ook een spareribstest?

  Zelf ook weleens ergens heerlijke spareribs gegeten of ben je benieuwd wat de deskundige redactie van uw spareribs vindt? Mail de redactie en wie weet wordt jouw restaurant getest! mail [a] spareribstest.nl.

  Samenwerking?
  Adverteren of mogelijke blog-content? adverteren [a] spareribstest.nl
 • Spareribs levensvraag

  Welke spareribs vind u het lekkerst?

  View Results

  Loading ... Loading ...
 • Recensies per provincie

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.