Ron Brandsteder: ‘Ik was verslaafd aan spareribs’

ronbrandstederToen deze week in het programma ‘Koffietijd’ aan Ron Brandsteder werd gevraagd waar hij verslaafd aan zou kunnen raken, gaf hij het volgende, opmerkelijke antwoord: “Aan lekker weer. Nee, zonder gekheid, ik heb een periode gehad dat ik verslaafd was aan spareribs. Die at ik dan bij een restaurant in Ankeveen, daar serveerden ze van die mooie zijtjes (…). Soms gingen we er wel twee keer in de week heen. Maar op een gegeven moment kon ik ze niet meer zien. Tegengegeten. Ook fijn, dan ben je er tenminste weer van af.”

Nou Ron, wij van SpareribsTest zijn nog lang niet in het stadium van ‘tegeneten’ aanbeland. En dat spareribsrestaurant in Ankeveen, zit dat er nog steeds? Want we zouden de tent waar jij letterlijk bent afgeknapt op spareribs graag eens aan een test onderwerpen.

6 thoughts on “Ron Brandsteder: ‘Ik was verslaafd aan spareribs’

 1. Ron on

  Dat is vast nog geweest in het restaurant dat in de jaren 80 gerund werd door drie struise dames. De echte naam van het restaurant is me ontschoten maar iedereen kende het onder de naam “De Drie Sneetjes”. Het was gevestigd op Stichts End 9 in Ankeveen.
  Tegenwoordig zijn daar helaas geen Spareribs meer te krijgen maar er zit een uistekend Pannekoekenrestaurant met de bijpassende naam “Pan & Koek”.

 2. Beste meneer Brandsteder het restaurant waar u vroeger spareribs at heette restaurant het Vierde.
  Sinds 10 november is daar Restaurant LEKR gevestigd met de voor U welbekende spareribs als toen in het Vierde. De exploitanten zijn namelijk dezelfde personen als in de tijd van het vierde.
  Wellicht kunt U er weer gewoon verslaafd aan raken.
  Met vriendelijke groeten,
  Wim en Dymphna Hagen. Restaurant Lekr 0356563555

 3. Ron brandsteder on

  Inmiddels ben ik weer in Ankeveen geweest en ik kan u melden,
  dat de spareribs bij Lekr minstens even lekker zijn als
  vroeger bij ‘t Vierde. Ik begin weer een beetje verslaafd
  te worden.